Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Mobilszerviz

 

Szervizünk a következő márkákat tudja gyártói alkatrészekkel javítani (mobiltelefonok):

Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Honor, LG, Alcatel, 

Küldje el a szervizeltetni kívánt készüléket a címünkre futárral, vagy kérjen háztól házig szolgáltatást.

A Szerviz ügyintézése:

1, Jelezze e-mailben a problémát, írja le gondosan mit történt, milyen hibát észlelt, mikor észlelte, érte e bármilyen behatás a készüléket (ütés, pára, ázás stb..)

2, , Töltse ki a következő dokumentumot, mentse el, és csatolja e-mailben,. vagy nyomtassa ki, és tegye a csomagba.

3, Csomagolja össze a készüléket a mellékelt bejelentővel, ha azt nem e-mailben küldte.

4, Küldje el futárral a Csohány Péter E.V: 9028, Győr Erfurti út 15 fsz/3, +36204281779, szerviz@hancosydigital.hu ra az adatokkal, vagy kérje a háztól házig szolgáltatást, ekkor mi küldünk futárt a termékért, és ennek 3190ft plussz költsége van, ezt utánvéttel fogjuk beszedni, amikor visszaküldjük a javított készüléket.

5, Ha beérkezett a termék, mi megvizsgáljuk, ellenőrizzük (Imei cím stb.. hozzánk tartozik e a telefon, vagy copy telefon, módosított ROM  stb..)

6, Következő munkanapon, elküldjük szervizünkbe, amennyiben javítható 4-5 munkanapot is igénybe vehet.  (van 2 napos szerviz szolgáltatás is, ami feláras, ha ezt kéri érdeklőjön)

7, Ha javítható a készülék, automatikusan visszaviszi a futár az ön feladási címére, a futár, és a javítási költségét elfogadott árajánlat után utalással kiegyenlíthető, vagy kérheti utánvét fizetésével is.

8, Ha előfordulna az eset, hogy kérte és elfogadta a javítást, és azt utánvéttel kérte, de nem veszi át a javított készüléket, úgy 5 nap után a készüléket értékesítjük a használtpiacon a készüléke tuljadon jogát elvesztette javunkra.

9, Ha elutalta a javítási díjat, és senki nem veszi át a visszárut, 10 napig mi még megőrizzük díjmentesen, majd újbóli csomagdíj ellenében újra el küldjük a futárral, a szállítási díjat utánvéttel is be szedhetjük, és kiegyenlitheti utalással. 10 nap után napi 500 ft tárolási díjat számolunk fel, nem szeretnénk kerülgetni a nem nálunk vásárolt, javított készülékeket. Mivel a raktárunk kicsi, erre a célre 1m3 térfogatú tároló polcot tartunk fent ezért fontos, hogy mindenképpen át tudja venni a javított vagy nem javított (ha nem javítható) készülékét.

10, Ha elküldte hozzánk a készülékét, és a szervizben megállapítják, hogy nem javítható, vagy a javítási költség a telefon értékével megegyező vagy annál is nagyobb összeg lenne, dönthet úgy, hogy nálunk hagyja veszélyes hulladék kezelésre a készülékét, ezt írásban közölnie kell, amennyiben mindenképpen kéri vissza a készülékét, és megpróbálkozna más szervizzel, elteszi emlékbe stb..  úgy a szállítás díját utánvét alkalmával, vagy utalással ki kell egyenlítenie.

A Javításra (az adott probléma orvoslásához szükséges szakértelemre, és alkatrészekre, melyek kizárólag gyári alkatrészek 3-6 hónapig terjedő garanciát vállal a szerviz)

A Szervizre leadott készülékek esetében, ön kifejezetten hozzájárul, ahhoz, és tudomásul veszi, hogy kezelhetjük adatait, amíg a készülék a mi hatáskörünkben tartózkodik fizikailag, teljes hozzáférést ad a készülék megvizsgálhatóságára, adatait amennyiben van rajta valószínűleg szoftverfrissítés kiséretében törölni fogják, amennyiben ezt kifejezzeten nem kérte, hogy ha lehet az adatokat mentsék meg rajta.

Az adatait, (képek, zenék, videók tartalom stb, nem vagyunk jogosultak kezelni, megnézni, vagy felelősséget vállalni a tartalomért (pl: személyek adatai, név telefonszám, gyermek pornográf tartalom, zene artusjis jogosultság stb.. vagy a legfontosabb családi esemény, bármely felvétel, amely bizonyító erejű stb..) a tartalom kizárólag az ön felelőssége, és joggköre, tulajdona, a szerviz kizárólag a telefon funkcionalítását érintő alkalmazásokat menüket vizsgálhatja, azon tárolt adatokéhoz nem nyúl, és nem is vállal felellőséget, ezért kérjük amennyiben lehetséges mielőtt elküldi a készülékét javításra mentse le róla az adatait, mivel adamentést semmilyen esetben nem vállalunk, ha nem kell az eszköz szoftverét firssíteni, akkor a rajta levő tartalom, ami volt az rajta marad.