Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

 HancosyDigital

 
A Cég 2016 óta szolgálja ki ügyfeleit. 
Árainkat a szolgáltatásunkhoz mérten szabtuk meg 2020-tól kezdődően, szervizünk, gyártói hátterünk, kiszolgálásunk, gyorsaságunk,megbízhatóságunk, a legolcsóbb értékesítő pontokkal össze sem hasonlítható mivel hivatalos gyártói beszerzési forrásaink vannak a konkurenciákkal ellentétben. 
Tudtad? a vállalkozás működési neve a Hancosy története.

Ügyvezetőként, és egy ikerfiú testvéreként mindig ambíciózus beállítottságúak voltunk. Már a gyerekkorunk balhés, unalmas iskolás korszaka is sikeres jövőt igért. Mindíg versenyeztünk egymással. Húztuk egymást. Már általános iskolában tudtuk mit akarunk. Mik lehetünk ha felnövünk. Millió, és millió üzletbe fogtunk bele minden kudarcba fulladt.

Rengeteg pénzt dobtunk ki az ablakon. Dolgoztunk segédmunkásként, alkalmazottként, és vállalkozóként egyaránt iskola mellett. Az egyetem nem olcsó mulatság.  Rengeteg tapasztalatot szereztünk több multi cégeknél, és a vállalkozói körben is, és mai napig minden egyes nap tanulunk.

De felnőttünk, és tudtuk, hogy nem versengeni kell, hanem összefogni. Éjszakákon át, napokon át törtük a fejünket mi legyen a cégünk neve.

Aztán egyszer csak leírtuk az ötleteket, aláírásokat gyakoroltunk, mi nézne ki jobban, mi csengene jobban, és oda került a vezeték nevünk is a Csohány. Nézegettük, és viccből elkezdtük a vezeték nevünk betűit összekombinálni, egyszercsak ki sakkoztuk a Hancosy -t, és tudtuk, hogy ez lesz az.

Ez is lett, a Hancosy group mára egy ismert csoport különböző szolgáltatásokkal, és termékkínálattal. Mindíg törekedtünk arra, hogy tisztességesen éljünk, üzleteljünk,  és dolgozzunk mindíg a legjobb tudásunk szerint, mégha rengeteg rosszakarónk is van/volt, ez az alapköve az üzletpolitikánknak, és ez is a sikerünk kulcsa, hiszen teljesen mindegy, hogy egy magánszemély akar nálunk vásárolni, akár csak 1000 ft ért, ugyanazt az odaadó lelkes csapatot kapja, mint bárki más.

Természetes védjük az érdekeinket, és nem tűrjük a tisztességtelen magatartást, és az üzleti bojkottokat sem.

A Vállalkozásom rövid története: Csohány Péter E.V. HancosyDigital webáruházzal,
Műszaki Managerként végeztem, Logisztikai szakon, jelenleg IT Mérnök is vagyok. 
2016:  "hobbim a munkám" ban 100 ezer ft éves netto nyereség keletkezett kezdő vállalkozásként, egy szépség szalont is üzemeltettünk práhuzamosan a vállalkozás alatt.
2017: " A bányászat éve" 100 db videókártyát értékesítettünk. Az első 100 elégedett ügyfelet megszereztük.
2018: "Vihar előtti csend" majdnem a csőd szélén a Bitcoin megzuhanása miatt profilt kellett váltani, és volt magánéleti gap is. Ez az év ráfizetés volt.
2019 ben elértük a 12 milliós forgalmat. 1 alkalmazott csatlakozott.
2020 Májusában elértük a 2019 egész éves forgalmát, majd Júniusra annak a kétszeresét. Több új partnerünk is lett, és egy saját gyártású termékünk egy Elektromos roller HX X8 névre hallgat, melyet egy kínai roller gyártó biztosít számunkra, a Xiaomival felvéve a versenyt.
Egyenes vonalú partnerünk a gyártói alkatrészekkel ellátott szerviz!
1 Alvállalkozó, és 2 viszonteladó csatlakozott hozzánk!
 
Átköltözünk a Shoprenterhez, integráltuka weshippy logisztikát, dropshippinget, számlázást körülbelül 1mft ot ruháztunk be a webáruházunk javításáért, a szolgáltatásunk magasabb szintre emelésének reményében.
 
 

2021: Tervezet: Hungexpo kiállítás a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal.

2021: PioneerAir, és Imilab partnerség üzlet kiterjesztés a disztribúció irányába

 

A cég formája Egyéni vállalkozás. Csomagküldő kis, és nagykereskedés. 

A Vállalkozás, és alvállakozói egyaránt kiszolgálják ügyfeleiket.

Vállalkozás Adatai: Webshop neve HancosyDigital

Csohány Péter E.V. 

Székhely: 9028, Győr Erfurti út 15.

Vállalkozás nyilvántartási száma: 50573714

Adószám: 67666243-2-28

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-94341968

Alvállakozók:

Frank Alexandra E.V.

Székhely: 9028, Győr Erfurti út 15. 

Adószám: 56148279-1-28

Vállalkozás nyilvántartási száma:  54775516

Az oldal tetejére
Árukereső.hu